Frokostordning: En vej til bæredygtig og varieret madglæde på arbejdspladsen

09 oktober 2024 Linnea Jensen

editorial

En sund og nærende frokost er afgørende for medarbejderes energiniveau og produktivitet. Det kan dog være en udfordring at sikre varieret og appetitvækkende mad hver dag, især hvis man samtidig er miljøbevidst. Frokostordning har længe været en populær løsning, men med en stigende bevidsthed om bæredygtighed, nytænkes konceptet. En sådan nytænkning er DABBA, som ikke kun sikrer minimum 9 retter dagligt, men også sætter zero waste og grønne værdier i højsædet.

Traditionelle vs. Bæredygtige Frokostordninger

En traditionel frokostordning med buffet kan virke tiltalende med sin tilsyneladende overflod af valgmuligheder. Men med dette format følger ofte overdådig madspild, som både er kostbart og skadeligt for miljøet. DABBA har taget udfordringen op og tilbyder en frokostordning, der aktivt mindsker madspildet med hele 31% sammenlignet med buffeter. De anvender genanvendelige tiffin madkasser, zero waste-principper og grøn strøm, som inkarnerer virksomhedens klimabevidste mentalitet.

Mens mange frokostservices holder sig til et uforanderligt menukort, tilpasser DABBA’s tilbud sig dagligt i overensstemmelse med hvad sæsonen og økologiens verden har at byde på. Dette sikrer ikke bare friskhed og kvalitet, men også en spiseoplevelse som reflekterer årstidernes skiften og understøtter lokal og vedvarende madproduktion.

Flexible og Brugervenlige Frokostløsninger

Det er afgørende, at en frokostordning tager højde for hver enkelt virksomheds unikke behov. Hos DABBA er brugervenligheden i top, hvilket betyder, at det er nemt at bestille og afbestille – endda med kun 24 timers varsel. Derudover tilbydes der levering direkte til døren, til tiden og vigtigst af alt, med zero emission. DABBA’s cykelbud sidder ikke fast i trafikken og bidrager ydermere positivt til byens miljø.

Derudover tænker DABBA på detaljerne. Ud over frokosten kan man nemlig tilvælge en bred palette af ekstra services som mødeforplejning og endda privatkøb, hvis man skulle ønske det. Samtidig forenkles faktureringsprocessen med en samlet faktura og et løbende regnskab, der giver et klart overblik over virksomhedens valg og forbrug.

Sæsonens råvarer og fokus på økologi

DABBA’s filosofi er at mad ikke kun skal være en nødvendighed, men en oplevelse, der fremmes ved at bruge friske, sæsonbetonede og så vidt muligt økologiske råvarer. Økologisk indhold ligger mellem 30-60%, hvilket er en klar indikator for virksomhedens forpligtelse til kvalitet og miljømæssigt ansvar. Denne commitment til sæsonens råvarer betyder også en kontinuerlig fornyelse og variation af menuen, som giver medarbejdere en kulinarisk rejse og et velfortjent middagspause.

Frokostordning København

Zero Waste og Partnerskab med DAKA REFOOD

Vi kan ikke tale om DABBA’s frokostordning uden at nævne deres innovative tilgang til zero waste. Eventuelle madrester fra frokostordningen sendes til DAKA REFOOD, hvor de transformeres til biogas og gødning, hvilket skaber en fuld cirkel for næringsstofferne. Lige fra produktionen til genanvendelsen tages der altså hensyn til miljøets velbefindende, og affald bliver en ressource i stedet for et problem.

En frokostordning som DABBA giver virksomheder mulighed for at investere i deres medarbejders trivsel og samtidig være en del af en grønnere fremtid. Det handler ikke blot om at tilbyde mad det er en helhedsorienteret tjeneste, der beriger krop og sjæl og samtidig beskytter vores planet.

Hvis din virksomhed søger en frokostordning, som går hånd i hånd med bæredygtige værdier og skaber varierede smagsoplevelser, så overvej at besøge (https://foodfamilygroup.dk/dabba/) og oplev forskellen selv. Her kan din virksomhed blive en del af løsningen, samtidig med at I nyder godt af velsmagende, sund og miljøvenlig mad.

Flere Nyheder